A belvárosi irodaházba az első bérlő már beköltözött

A belvárosi irodaházba az első bérlő már beköltözött

Budapest szívében született újjá – egy, a 90-es évekbeli irodaház újragondolásaként – a CityLab. Teljesen megújulva, napelemekkel és okosberendezésekkel, versenyképes „A” kategóriás irodaházként várja új bérlőit, 5 szinten kínálva magas műszaki és belsőépítészeti színvonalú irodaterületeket. Az IX. kerületben található, nem csak trendi, hanem kimondottan költséghatékonyan és alacsony működési költségekkel üzemelő irodaházban tetőterasz és belső udvar, valamint közösségi terek várják a bérlőket. Az épület átadásakor a lobbyban került bemutatásra az Immerse City című kiállítás, amely a klasszikus irodai hangulatot kívánja lazítani a kortárs művészet eszközeivel.

A DEFACTORING Zrt. beruházásában megvalósuló, épületmodernizálási projekt keretében nemrégiben született meg a könnyen megközelíthető CityLab irodaház. A fejlesztés során a fenntartható működést maximálisan szem előtt tartva az irodaházat napelemekkel, hőszivattyúval, automatikus nyílás érzékelőkkel és modern okosberendezésekkel látták el. A bérlőknek ez mind lehetővé teszi költségeik nagymértékű racionalizálását. Így a magas technológiai színvonalat nyújtó, ám alacsony üzemeltetési költségekkel működő irodaház kedvező feltételekkel tudja az irodatereit bérbe adni. A beruházó a fenntartható közlekedést szem előtt tartva ösztönzi a dolgozókat a zöldebb munkába járásra, így biciklitárólót és zuhanyzós öltözőt is kialakított az irodaépületben. Az energiatakarékos műszaki megoldások, led lámpák és szelektív hulladékgyűjtés szintén támogatják a fenntarthatósági szempontokat.

A város egyik megújuló negyedében található 5 szintes irodaház 2 200 négyzetméteren kínál magas műszaki és belsőépítészeti színvonalú irodaterületeket. Az épület első szintje már teljes egészében bérbe van adva, amely idén augusztusára készült el a Neumann Medical részére. A többi szint szerkezetkész állapotban várja a leendő bérlők igényeit, amelynek függvényében az új irodák 2-6 hónap alatt beköltözhetőek. Az irodaház „szíve” a 150 négyzetméteren kialakított inspiráló közösségi tér és étkező, valamint a munkavégzésre és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas tetőterasz és belső udvar. Az irodaházban ezen felül a Viola utcai homlokzatra nyíló üzlethelyiségek és mélygarázsban található parkolóhelyek is elérhetőek. A szolgáltatáshoz teljes körű épületüzemeltetés, kártyás beléptetés és biztonsági szolgálat is tartozik.

A bérbeadással kizárólagosan megbízott 108 Agency rugalmas bérleti koncepciókkal és magas szintű ügyfélközpontú hozzáállással igyekszik minden bérlői elvárásnak megfelelni. Az ingatlan-tanácsadó ügynökség teljes mértékben a helyi viszonyokhoz alkalmazkodva az ügyfelek egyedi igényeire szabott együttműködésre helyezi a hangsúlyt.

Az épület átadásakor a lobbyban került bemutatásra az Immerse City című kiállítás, amely a klasszikus irodai hangulatot kívánja lazítani a kortárs művészet eszközeivel.

„Fontosnak tartjuk, hogy a fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartva egy modern és takarékos irodaházat fejlesszünk. Emellett ezzel az okos fejlesztéssel nem csak egy szimpla irodaházat szeretnénk megteremteni, hanem egy lüktető »város a városban« koncepciót, mindezt ésszerű és vállalható üzemeltetési költségekkel. Elképzelésünk egy gondolati tartalommal megtöltött hely létrehozása, ahol a munkakörnyezetben is aktívan tudjuk mozgósítani a város pulzáló energiáit, némiképpen elszigetelődve a »Big City Life« stresszes káoszától” – mondta Nagy Olivér, a DEFACTORING Zrt. vezérigazgatója. „Pontosan ehhez kapcsolódik az épületben bemutatott Immerse City című csoportos kiállítás, – amelyet hamarosan folytatunk – megjelenítve az irodaház színes, lendületes, fiatalos, városi jellegét, illetve a felújított, új értelmet nyert tárgyakból álló Trash Art alkotásokkal világítunk rá kreativitásra és arra a szemléletváltásra, amely megalapozta irodaházunk átépítését.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük