A strandfürdőt legutóbb 2010 körül korszerűsítették

A strandfürdőt legutóbb 2010 körül korszerűsítették

Fejlesztik a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő és Kemping egy részét, a beruházásra 400 millió forintot nyert el a helyi önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán – közölte a helyi polgármesteri hivatal városfejlesztési osztályának vezetője az MTI-vel.

Marsi Péter tájékoztatása szerint a beruházás során a strand fogadóépületén túl az öltözők is megújulnak, bővítik a gyógyászati szolgáltatások kínálatát, korszerűsítik például a masszázs, a szauna, a szolárium környezetét.

A tavasszal kezdődő tervezés az idén véget ér, a jövő év első harmadában kezdődhet meg a kivitelezés. A munkálatokat a tervek szerint 2025 végén fejezik majd be – közölte.

A létesítményben a kemping mellett termál-, illetve gyógyvizes, valamint úszómedence található, továbbá gyerekek számára is igénybe vehető, élményelemekkel felszerelt medence – sorolta.

Télen a gyógymedence működik, és a társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati kezeléseket is igénybe lehet venni a fürdőben – tájékoztatott az osztályvezető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük