East Gate Business Park Csarnoképítés

East Gate Business Park Csarnoképítés - TRUCK TOR Gépi Földmunka Kft.

2023 tavaszán sikeresen zárult a TRUCK TOR Gépi Földmunka Kft. technológiai fejlesztést célzó projektje Rákóczibányán. A projekt keretében technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése, megújuló energiaforrás alkalmazása illetve tanácsadási, nyelvi képzési szolgáltatások igénybevétele valósult meg, amelyek hozzájárulnak a társaság válságálló működéséhez és fejleszti annak alkalmazkodóképességét. A projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósult meg, 69,28 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatás segítségével.

A projekt, a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával, a GINOP Plusz-1.2.3-21, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című felhívás keretében valósult meg.

Kedvezményezett: TRUCK TOR Gépi Földmunka Kft.

Megvalósítás helyszíne: 3151 Rákóczibánya Bánya telep 044. hrsz.

A fejlesztés célja a társaság tevékenységébe tartozó, csarnok-, ipari építmények és vasút építéshez kapcsolódó munkafolyamatok illetve technológia fejlesztése a régióban.

A fejlesztés eredményeként építőipari mini-, midigépek, adapterek és kiegészítők beszerzése valósult meg, amelyek segítségével a társaság szélesebb körben és hatékonyabban ki tudja elégíteni a vevői igényeket.

Megvalósított technológiai fejlesztések: teleszkópos-derékcsuklós és gumihevederes rakodógép, gumiláncos minikotró, útkarbantartó adapter, betonkeverő-, fix és dönthető rézsükanalak; tolólap; forgólézer szintező; illetve lézeres szintvezérlő beszerzése. Az eszközök szűk helyen történő munkavégzést és speciális munkafázisokat biztosítanak.

A projekt keretében megújuló energiaforrást hasznosító technológiaként levegő-víz hőszivattyús rendszer telepítésére került sor Rákóczibányán a csarnoképületben. A vállalatirányítás és üzleti modell fejlesztését marketing tanácsadás és nyelvi képzés támogatta. A beruházás hozzájárult a modern technológiai háttér megteremtéséhez, üzleti és termelési folyamatok megújításához, továbbá a hazai gazdaság növekedéséhez valamint a területi egyenlőtlenségek mérsékléséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük