GLP Gyál Logisztikai Központ

GLP Gyál Logisztikai Központ

Másfélszeresére bővíti korábban bérelt raktár- és irodaterületét a HOPI a GLP Gyál Logisztikai Központban. A parkot üzemeltető GLP ezzel egy időben jelentős szerződéshosszabbításról szóló megállapodást is kötött a belföldi és nemzetközi szállítmányozás, valamint a raktározás területén tevékenykedő szolgáltatóval.

A HOPI a GLP egyik legrégebbi hazai partnere. A logisztikai ingatlanok, a digitális infrastruktúra és a megújuló energiák terén tevékenykedő globális befektetéskezelő csoport 2020-ban jelent meg a magyarországi piacon egy hatalmas közép-kelet-európai ingatlanportfólió akvizíciója nyomán. Azóta több jelentős fejlesztést hajtott végre, jelenleg elsősorban Szigetszentmiklós térségében aktív, ahol több ütemben összesen mintegy 180 ezer négyzetméternyi első osztályú létesítményt hoz létre.

A GLP ingatlanállományának fontos jellemzője a stratégiai elhelyezkedés: nagyvárosok vonzáskörzetében, frekventált csomópontok, közúti gyorsforgalmi útvonalak közvetlen közelében találhatók. Ezek az ismérvek a már meglévő ingatlanok esetében is fennálnak, a GLP Gyál Logisztikai Központ Budapest belvárosától mindössze 23 kilométerre, az M5 autópálya mentén, a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér közelében helyezkedik el.

A HOPI Hungária Logisztikai Kft. több mint 15 éve működik Gyálon. A jelenlegi, mintegy 5000 négyzetméternyi raktár- és irodaterületet magában foglaló bérleménybe 2022 júniusában költözött a vállalat, és máris eljött a bővítés ideje. A minap aláírt megállapodás szerint a HOPI csaknem 2500 négyzetméteres újabb egységet vesz birtokba.

Fekete Attila, a HOPI Hungária Logisztikai Kft. értékesítési igazgatója kiemelte: „A GLP-vel ápolt jó kapcsolatunk megkönnyítette a dolgunkat, amikor a GLP Gyál Logisztikai Központban való hosszabbításról és bővítésről döntöttünk. A proaktív, együttműködő hozzáállás, amellyel a GLP a bérlői elvárásokat kezeli, az épületeik magas műszaki és fenntarthatósági színvonala, valamint stratégiai elhelyezkedésük mind-mind nagy előnyt jelentenek.”

Kerekes István, a GLP Hungary országigazgatója elmondta: „A GLP üzleti filozófiájának fontos tényezője a hosszú távú perspektíva. Az épületeink általában a szokásosnál tovább maradnak a portfóliónkban, és saját dedikált szakembereink gondoskodnak az üzemeltetésükről is. Ez a megközelítés kedvez a szoros és hosszú távú partnerkapcsolatok kialakításának. Az utóbbi évek szerződéshosszabbításai és bővítései azt mutatják, hogy képesek vagyunk megfelelni ügyfeleink növekvő elvárásainak a folyamatosan növekvő bérleti díjak mellett is. Úgy vélem, hogy munkánk eredményességét jól jelzi, hogy számos bérlőnk évek óta velünk együtt növekszik, bármekkora méretű létesítményről legyen is szó.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük