Regus Debrecen

Regus Debrecen

  • A Regus Paulay 52 Budapest belvárosában, a Regus Szentendre Budapest agglomerációjában, a Regus Debrecen pedig Magyarország második legnagyobb városának központjában nyílik co-working és kreatív terekkel, privát irodákkal és tárgyalókkal
  • Az újabb helyszínekkel az IWG tovább erősíti magyarországi jelenlétét, és fémjelzi azon törekvését, hogy a jövőben minél több helyszínen csúcsminőségű megoldást kínáljon az egyre népszerűbb hibrid munkavégzéshez, valamint az ehhez kapcsolódó igények kiszolgálásához
  • A 3 új helyszín az épületek tulajdonosaival kötött partnerségi megállapodás eredménye, amelyek során az IWG által márkás és rugalmas munkakörnyezetek születnek az ország több pontján
  • A helyszínek fontos mérföldövek az IWG tervében, hiszen a következő egy év során a cég világszerte 1000 új helyszínnel kívánja bővíteni portfólióját

Az IWG, – a hibrid munkamegoldások piacának első számú szolgáltatója, amelyhez a Spaces és a Regus brand is tartozik – 3 új helyszínen, összesen 3,730 m2-en nyit újabb modern és rugalmas munkaterületet. A projektek az IWG-vel közös partneri együttműködésekben valósulnak meg, az irodapiacon már jól ismert és népszerű Regus márkanév alatt.

Az IWG, a hibrid munkamegoldásokat kereső vállalkozások növekvő igényeire reagálva a következő évben világszerte 1000 új helyszínnel bővíti portfólióját. A hibrid munkavégzés révén a vállalatok jelentősen alacsonyabb költségalappal dolgoznak, amely a cégeknek alkalmazottanként átlagosan akár 11 ezer dolláros megtakarítást jelenthet.

Budapest VI. kerülete, ahol az új, 1,200 m2-es Paulay 52 Regus center található, a főváros szívében fekszik. A kiváló tömegközlekedéssel rendelkező belvárosi helyszín az Andrássy út, Budapest legszínvonalasabb bevásárlóutcája közelében található, számos étteremmel és kávézóval a környéken. Az irodaház a Párizsi Áruház épületéhez kapcsolódik, amely Budapest egyik leghíresebb történelmi épülete.

A Regus Szentendre Budapesthez közel, a fővárosba vezető frekventált autópálya mellett található, ahol az agglomeráció több mint 10 kisvárosának ingázója halad el nap mint nap. Ez a központ további 1,330 m2 területtel növeli az IWG magyarországi portfólióját.

Debrecen 200 000 fő lakossal Magyarország második legnagyobb városa és az ország egyik leggyorsabban fejlődő települése. A Regus Debrecen a város legnagyobb üzleti parkjában található, mindössze tíz perc sétára a városközponttól, számos szolgáltatással, többek között magán irodákkal, tárgyalókkal, co-working és kreatív terekkel. Az új rugalmas munkaterület további 1,200 m2-rel bővíti a Regus hazai portfólióját.

Az épületek tulajdonosai mind a három helyszínen az IWG platformját választották, hogy a hibrid munkavégzés iránt gyorsan növekvő keresleten keresztül maximalizálják ingatlanjaik megtérülését. A technológiai platformba évente mintegy 50 millió fontot befektető IWG hozzáférést biztosít partnereinek a vállalat teljes szakértelméhez, a design és fit-out, valamint az értékesítés és marketing támogatásokhoz.

A kiváló elhelyezkedésű 3 új helyszín a legkülönbözőbb iparágakban működő cégek és induló vállalkozások számára biztosít munkaterületeket, az IWG Design Your Own Office szolgáltatása pedig lehetővé teszi, hogy az irodákat saját igényeik szerint rendezhessék be.

Az IWG, a rugalmas munkaterület és a co-working piac globális vezető hálózata, több mint 120 országban található 3500 helyszínnel. Ügyfelei az IWG alkalmazáson keresztül a világ bármelyik részéről bármikor hozzáférhetnek az összes helyszínhez és üzleti szolgáltatáshoz.

A hibrid munkavégzés népszerűségével a hagyományos irodák kihasználtsága csökken: a vállalkozásoknak egyre kevesebb állandó irodára van szükségük és a rugalmas irodaszolgáltatások felé fordulnak. 2022-ben az IWG világszerte több száz új partneri helyszínnel bővült és a következő egy évben újabb 1000 helyszínnel kívánja növeli teljes portfólióját. Az anyavállalat ügyfelei között a világ legsikeresebb vállalkozói és magánszemélyei találhatóak, valamint a Fortune 500 vállalatainak 83%-a is üzleti partnere.

„Ezzel a 3 új helyszínnel tovább erősítjük a magyarországi jelenlétünket. Budapest, Szentendre és Debrecen fontos üzleti csomópontok és ezzel ideális helyszínek, jelenlétünkkel további lendületet adunk terjeszkedési terveinknek. A kiváló minőségű, rugalmas munkaterületek iránti igény továbbra is növekszik, ahogy a hibrid munkavégzés válik az új sztenderddé. Nagyon örülünk az új partnerségeknek, amelyekkel a Regus márkánkat továbbfejlesztettük, és amelyek révén csúcsminőségű irodatereket kínálunk az épületekben” – mondta Mark Dixon, az IWG vezérigazgatója és alapítója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük