Hotel Indigo Budapest Andrássy

Hotel Indigo Budapest Andrássy

A világ egyik vezető vendéglátóipari vállalataként jegyzett IHG Hotels & Resorts és a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, a WING megállapodásának köszönhetően hamarosan két újabb szállodamárka érkezik Budapestre. A Münchenben megrendezett EXPO Real 2023 ingatlanvásáron aláírt szerződés két új szállodamárka magyarországi debütálását jelenti, egyúttal a prémium és a középkategóriás (’essentials’) szállodai szegmens hazai bővülését.

Budapest 6. kerületében a Hotel Indigo Budapest Andrássy várhatóan 2028 második negyedévében nyitja meg kapuit, 103 szobával, bárral és étteremmel. A szálláshely prémium lokációban, a világörökség részét képező Andrássy úton helyezkedik majd el, a Városligetben található új múzeumi negyed közelében. A Hotel Indigo márkanév alatt ma már 145 szálloda található a világban és további 128 szálloda áll előkészítés alatt, a most aláírt megállapodás pedig újabb fontos állomás a brand dinamikus terjeszkedésében. A Hotel Indigo márka minden helyszínen sikeresen ragadja meg a városok és városrészek egyediségét és hangulatát gyorsan keresett utazási célponttá válik.

A Holiday Inn Express Vágóhíd 2027 elején Budapest 9. kerületében nyílik meg várhatóan 162 szobával. A szálloda a belváros déli kapujában, a Nemzeti Színház, a MÜPA Budapest és a Nemzeti Atlétikai Központ közelében helyezkedik majd el, amely nemrégiben adott otthont az atlétikai világbajnokságnak. A Holiday Inn Express a világ legnagyobb szállodamárkája, amely 50 országban több mint 3000 szállodával és több mint 330 000 szobával rendelkezik.

Willemijn Geels, az IHG Hotels & Resorts európai fejlesztési alelnöke így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a WING-gel együttműködve Magyarországon is bemutathatjuk a közönségnek a Hotel Indigo és a Holiday Inn Express szállodákat ezeken a különleges és izgalmas épületeken keresztül. A most aláírt megállapodások jelzik a tulajdonosnak az új márkákba vetett bizalmát. Mindkét szállodamárka nagy népszerűségnek örvend a célközönség körében, akiket hamarosan személyesen is várunk a szállodáinkban ebben az élettel teli, történelmi fővárosban, legyen szó üzleti, vagy szabadidős időtöltésről.”

Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója elmondta: „A WING szállodai portfóliója az elmúlt években jelentősen bővült, és számos vezető nemzetközi szállodamárka választotta a fejlesztéseinket. A most aláírt két szállodával, a Hotel Indigo Budapest Andrássyval és a Holiday Inn Express Budapest Vágóhíddal pedig a WING belép a már legalább 1000 szállodai szobát megvalósított ingatlanfejlesztő vállalatok elit klubjába. A szállodafejlesztéseink diverzifikálása mind a lokáció, mind a márkák tekintetében fontos része a stratégiánknak, így nagy örömünkre szolgál, hogy a tekintélyes IHG szállodalánc két rendkívül sikeres márkáját is üdvözölhetjük projektjeinkben.”

A most aláírt két hotel a Kimpton Budapest és a

2021-es megnyitását követi. Az IHG Hotels & Resorts jelenleg négy* szállodával rendelkezik Magyarországon, amelyek az InterContinental Hotels & Resorts, a Crowne Plaza Hotels & Resorts és a Holiday Inn Hotels & Resorts márkák alatt működnek, és további három* szálloda van tervezés alatt.

  1. június 30-i adat.
Holiday Inn Express Vágóhíd

Holiday Inn Express Vágóhíd

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük