Üllő,Rossmann

Üllő,Rossmann

Mintegy 20 milliárd forintos beruházással 28 ezer négyzetméteres logisztikai központot és 4 ezer négyzetméteres irodát épít Üllőn a Rossmann üzletlánc, a beruházás várhatóan 2025 végén zárul – közölte a társaság honlapján.

A tájékoztatás szerint az egész országot ellátó, modern félautomata raktárt építenek ki, amely később tovább bővíthető. A fejlesztés a társaság jelenlegi központjának helyszínén valósul meg.
A raktár – és irodakomplexum hűtését-fűtését, napelemmel és hőszivattyúval biztosítják, a parkolókban elektromos autók töltésére is lehetőség lesz – idézte a közlemény Farkas András projektvezetőt.

A beruházás mintegy hatmilliárd forint értékű technológiai részét a Rossmann önálló pénzügyi eredményéből valósítják meg. A projekt fejlesztője a Panattoni Hungary Development Kft., a raktári technológiát a SSI Schaefer szállítja, a komplexum tulajdonosa az OTP Ingatlanbefektetési Alap – írták.
A tájékoztatás szerint a földmunkák 2024 januárjában indulnak, az átadást 2025 végére, a költözést 2026 elejére tervezik.

A magyar piacon 30 éve működő német drogéria-parfüméria üzletlánc jelenleg több mint 150 magyar városban 254 boltot működtet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük