Danubius Hotel Bük

Danubius Hotel Bük

Idén tavasszal három szállodában is átadják a megújult vendégtereket és szobákat: a Danubius Hotel Heliában különleges, Budapesten egyedülálló lakosztályokkal, a balatonfüredi Danubius Hotel Annabellában új szobatípussal, míg a Danubius Hotel Bükben a wellness részleg korszerűsített tereivel és szolgáltatásaival várják a vendégeket.

A tavaly ősszel kezdődött felújítások során a budapesti Danubius Hotel Heliában újabb száz prémium szoba kap modern külsőt, közte három új lakosztálytípust is kialakítanak, a szálloda lifestyle apartmanjaiban szauna és saját kondigép is lesz.

A Danubius Hotel Bük felújítása során a korábban kialakított modern stílushoz illeszkedve 38 szoba kap megújult külsőt, illetve egy új lakosztályt is kialakítanak. A szálloda wellness szolgáltatásait is tovább fejlesztik, páros masszázsszobát, thai masszázsteret, valamint egy sóbarlangot is kialakítanak.

Új szobatípussal tér vissza a 2024-es szezonban a balatonfüredi Danubius Hotel Annabella, ahol 135 prémium szobát és két lakosztályt alakítanak ki.

A tájékoztatás szerint a fejlesztésekre 5 milliárd forintot fordított a cégcsoport, idén további terveikre ezt meghaladó összeget terveznek fordítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük