SPAR szupermarket, Hajdúböszörmény

SPAR szupermarket, Hajdúböszörmény

A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket ma nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.

„Üzletfejlesztési terveink nem állnak meg 2024-ben sem, tovább folytatjuk az új áruházak nyitását. Nagy örömmel adtuk ma át legújabb fejlesztésünket a Hajdú-Bihar vármegye egyik legnépesebb településén és annak vonzáskörzetében élőknek. A széles termékválasztékot kínáló szupermarket kényelmes vásárlási lehetőséget kínál számukra, ezen felül 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget Hajdúböszörményben” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A vállalat a Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatt egy korábban is élelmiszer-áruházként üzemelő létesítményt vett át és több mint 100 millió forintos saját beruházás keretében modernizált. Az épület mintegy 950 négyzetméteres belső terének korábbi elrendezése változatlan maradt. A vásárlók a bejárat mellett a friss zöldségeket és gyümölcsöket kínáló zöldségosztályt találják, majd a csemege kiszolgálópultok, és a pékáruk következnek. Az üzlet másik felében a tejhűtő, a borvilág és a mirelitosztály kapott helyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük