Liget Center Vitrum

Liget Center Vitrum

Egyedülálló ingatlanfejlesztéssel gazdagodik hamarosan a Városliget környezete, a WING Liget Center néven futó, több épületből álló beruházásának köszönhetően. A fejlesztés részeként ősztől egy teljesen új boutique-irodaház is felépül Liget Center Vitrum néven, az RTL fő bázisaként funkcionáló két, műemléki védettségű épület rekonstrukciója mellett. A kivitelezés az ütemterveknek megfelelően halad, a Vitrum pedig elérte a szerkezetkész állapotot. A Vitrum közel nulla energiaigényű épület, amely számos zöld és smart megoldással kínál hat szinten, összesen 2200 négyzetméternyi bérbeadható irodaterületet a belvárosi helyszínt kereső bérlőknek. Az épület shell&core átadására 2024 őszén kerül sor.

Elérte legmagasabb pontját a WING fejlesztésében megvalósuló új boutique-irodafejlesztés, a Liget Center Vitrum. A természetes fényben úszó dizájniroda két, komplex hazai modernista építészeti és képzőművészeti alkotásként számontartott műemléki épület, a Liget Center Classic és az Auditorium mellett épül. A letisztult és elegáns, „éteri” megjelenésű, prémium kategóriás Vitrum remek lehetőséget kínál majd az újépítésű irodát vagy akár székházat keresőknek, közvetlenül a Városliget mellett, Budapest szívében.

A Liget Center Vitrum tervezője a TIBA Építész Stúdió, a generálkivitelezést pedig –WORKUP, a FITOUT Zrt erre szakosodott üzletága végzi.

Liget Center Vitrum
Budapest
Bokréta
wing

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük